AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

TRAVEL&SURF 4G

NOVI ROMING DODACI ZA BRZ I BEZBRIŽAN SURF

Putujte i surfujte bezbrižno

  • Bez nepredviđenih troškova
  • U čak 18 zemalja svijeta
  • 4G surf

TRAVEL&SURF

Surf bez nepredviđenih troškova

S Travel&Surf 4G dodatkom ste bezbrižni jer – osigurali smo da nema dodatnih troškova dok traje dodatak. Ako ga potrošite ranije, internet saobraćaj biće blokiran dok dodatak važi. U toj situaciji možete deaktivirati dodatak (vodite računa o potrošnji jer tada se internet tarifira po cijenama iz cjenovnika), ili kupiti novi dodatak.

Vodite računa da izaberete mrežu u kojoj usluga važi. U slučaju prelaska na drugu mrežu, internet saobraćaj biće onemogućen sve dok se ne vratite u partnersku mrežu.

Osim SMS-om na 14555, dodatak možete aktivirati i kroz Super Meni *111# ili u Telekom ME aplikaciji. Cijene su sa PDV-om.

Brz i bezbrižan surf u čak 18 zemalja

Usluga Travel&Surf 4G važi u mrežama:
Srbija
VIP
Austrija
T-Mobile
Njemačka
Telekom.de
Mađarska
Telekom HU
Holandija
Telekom NL
Češka
T-Mobile CZ
Slovačka
Slovak Telekom
Velika Britanija
Everything Everywhere
SAD
T-Mobile USA
Hrvatska
Croatian Telekom
Makedonija
Telekom.mk
Poljska
T-Mobile Poland
Bugarska
A1 (Mtel)
Grčka
Cosmote
Rumunija
Telekom Romania (Cosmote)
Italija
TIM
Albanija
Telekom.al
Bosna i Hercegovina
HR ERONET
Usluga je dostupna svim korisnicima Telekom mobilne mreže.

Važno je znati

Vodite računa da je na vašem telefonu uključeno ručno (manuelno) biranje mreže i izaberite mrežu u kojoj usluga važi! Nakon aktivacije dodatka, sačekajte povratnu poruku koja potvrđuje da je aktivacija uspješna; od tog trenutka koristite uslugu, a dani se računaju od ponoći tog dana. Svaka opcija ima ograničeni period trajanja, preostali saobraćaj se ne može prenositi.

Nakon potrošene količine podataka uključene u dodatak, dalji internet saobraćaj u romingu će biti onemogućen za vrijeme trajanja dodatka. Za dalje korišćenje interneta u romingu, aktivirajte novi dodatak. Ukoliko, ipak, želite da koristite internet po cijenama Data saobraćaja u romingu iz važećeg cjenovnika postpaid usluga, deaktivirajte postojeći dodatak i internet saobraćaj će vam biti omogućen.

Uslove korišćenja za postpejd korisnike možete pronaći ovdje.
Uslove korišćenja za pripejd korisnike možete pronaći ovdje.

Korišćenje interneta u romingu
Bez neželjene potrošnje. Bez nepotrebnih troškova.

Može se desiti da vaš mobilni telefon koristi internet, a da vi toga nijeste svjesni. Razlozi mogu biti različiti: korišćenje email-a, programa za komunikaciju u realnom vremenu, slanje i primanje MMS-ova, automatsko ažuriranje (update) programa/aplikacija. Bilo kako bilo, ostvareni saobraćaj kojeg nijeste svjesni se tarifira i naplaćuje. Ukoliko ste van granica Crne Gore, saobraćaj u romingu se obračunava po cijenama operatora čiju mrežu koristite. To bi mogao biti razlog što je vaš račun znatno veći od očekivanog.

Lako možete stvar držati pod kontrolom i spriječiti da vaš telefon proizvodi neželjeni internet saobraćaj – dovoljno je obratiti pažnju na neka podešavanja.

Pogledajte Vodič za bezbjednu upotrebu.