AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Povoljnosti za osobe sa invaliditetom

TELEKOM FIKSNA MREŽA

Fizička lica

  • 50 % niža cijena zasnivanja pretplatničkog odnosa za telefonski priključak
  • 0 € pretplata za pakete Standard ili Komfor veče
  • 0 € nadoknada za pristup mreži
  • 2,73 € besplatnih razgovora mjesečno (ka svim destinacijama);

Pravna lica

  • 0 € zasnivanje pretplatničkog odnosa za telefonski priključak
  • 0 € pretplata za Standard paket
  • 0 € nadoknada za pristup mreži
  • 14,63 € besplatnih razgovora mjesečno (ka svim destinacijama);

INTERNET

Fizička lica
20% popusta na internet pakete. Izaberite ADSL ili optiku.


Pravna lica
100% popusta. Bilo da izaberete ADSL paket ili optiku, pretplata je 0 €.


I oprema je besplatnaKAKO OSTVARITI POVOLJNOSTI
PRAKTIČNI KORACI

Za fiksnu mrežu

Fizička lica: ptrebno je doći u T-Centar sa potvrdom koja svjedoči o grupi i stepenu invaliditeta. Na osnovu te potvrde se stiče pravo na povoljnosti.

Udruženja koja okupljaju lica sa invaliditetom prijavljuju se za korišćenje povoljnosti mejlom:

  • za internet na adresu pr@telekom.me
  • za fiksnu telefoniju na prodaja@telekom.me

Nakon toga biće kontaktirani iz Telekoma.

Za mobilnu mrežu

Povoljnosti u mobilnoj telefoniji se ostvaruju preko udruženja. Korisnik provjerava u svom udruženju da li su dogovorene povoljnosti sa Crnogorskim Telekomom. Za ostvarivanje povoljnosti, potrebno je da se udruženje javi adresu prodaja@telekom.me nakon čega će biti kontaktirani.


ŽELITE NOVI TELEFON?
IZABERITE

Fiksni telefon nikad ne izlazi iz mode!

Philips  XL300

Jednostavan i udoban za korišćenje. Ima veliki displej sa ispisivanjem velikih karaktera. Direktna kontrola zvuka i lako korišćenje adresara, podešavanje brzog biranja dodatno olakšavaju upotrebu. Napravljen je od materijala odabranog tako da ne klizi iz ruku. Omogućava konekciju sa pomagalima za korisnike sa slabim sluhom. Ima prilično jak zvuk zvonjenja i velike tastere za lakše rukovanje.

http://www.philips.com.sg/c-p/XL3001C_90/cordless-phone/overview

Mobilni telefon, uvijek pri ruci.

Alcatel One Touch 20.01

Dizajniran sa velikim i rafiniranim tasterima koji pomažu pri slanju poruka i poziva, a metalni tasteri pružaju dodatnu udobnost. Ima funkciju za smanjenje buke prilikom razgovora, lak pristup kameri i LED baterijsko svijetlo. TFT ekran je veličine 2.4 inča. Telefon teži samo 89 grama, dimenzije su 112 x 61.5 x 12.8mm.

Ostale ključne karakteristike telefona uključuju Bluetooth, FM radio, audio priključak i veliku veličinu slova kao i iščitivanje brojeva prilikom pozivanja. Na poleđini telefona nalazi se SOS dugme: jednim pritiskom na njega, telefon automatski šalje poruku na broj koji je ranije definisan i, takođe, automatski poziva isti broj.

Telefon je prilagođen starijim osobama i osobama sa oštećenjima sluha i vida jer imaju velike tipke, tipke sa svjetlosnim signalom i slično.

Takođe, svi današnji bolji smart telefoni tipa iPhone, Samsung S5 i slični imaju funkcije koje slabovidnima i osobama s oštećenjima sluha omogućavaju jednostavno korišćenje. Takve su, recimo, funkcija povećavanja i zumiranje displeja.


RJEŠAVANJE PROBLEMA

Kao korisnici Telekom usluga, osobe sa invaliditetom imaju prioritet pri otklanjanju kvarova na pristupnim linijama i terminalnoj opremi. Pozovite nas, mi smo tu zbog vas.