AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Crnogorskom Telekomu dodijeljeno priznanje Superbrand

Crnogorskom Telekomu dodijeljen je status Superbrand-a za 2015/16. godinu, čime se naš brend iznova svrstava u red vodećih na crnogorskom tržištu. Zadovljstvo nam je što je ovim priznanjem potvrđen izuzetnost našeg brenda i visok kvalitet poslovanja koji Crnogorski Telekom svojom politikom i ostvarenim rezultatima u kontinuitetu dokazuje.
Posebno nam je drago sto smo status Superbrand-a dobili u godini kada slavimo desetogodišnjicu “T” brenda u Crnoj Gori i kada smo obnovili kompletan portfolio proizvoda i usluga, lansirali Magenta liniju proizvoda i uveli potpuno konvergentni sistem rada sa korisnicima. Potvrda kvaliteta naših usluga ostvarena je i na P3 mjerenjima 2015. godine, na kojima je Telekom mobilna mreža imala najbolji rezultat i dobila sertifikat »Best in test«.

Status Superbrand-a stiče se na osnovu različitih kriterijuma: kvalitet, pouzdanost, različitost, emocionalna vrijednost kod potrošača, itd. O dodjeli statusa Superbrand-a za oko 600 tržišnih marki iz Crne Gore odlučio je stručni žiri od oko 50 uglednih stručnjaka i priznatih predstavnika crnogorske poslovne javnosti, univerzitetskih profesora i predstavnika medija.

Organizacija Superbrands je prisutna u 92 zemlje i sprovodi svoje aktivnosti s ciljem promovisanja discipline brendinga, identifikacije izvrsnih robnih marki, te edukacije poslovne i opšte javnosti, a 2015. godine počela je sa radom i u Crnoj Gori.