AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

Mobilni Internet za studente

25% jeftiniji do kraja studija!

Voliš da surfuješ netom, a u isto vrijeme si ljubitelj prirode i čistog vazduha? Kad izlaziš, ponesi internet sa sobom! Za online pristup gdje god da se nađeš koristi Mobilni Internet, brzi bežični pristup internetu.
Uz studentski popust, 25% na odabrani paket Mobilni Internet Libero, u zujanju netom istinski uživaš!

Mobilni Internet Libero

Uživajte u slobodi i iskoristite sve prednosti brzog bežičnog prenosa podataka, gdje god se nalazite.

Sve što vam treba je Telekom Data SIM kartica koju koristite uz USB modem ili mobilni WiFi ruter, ili samostalno za tablet. 


Mobilni Internet Libero S za 6.99 € mjesečno

Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon što potrošite 1GB  brzina se smanjuje na 128 Kbps, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine: 1GB za 6,10 €.
Dokup je moguć SMS-om: iz programa koji se instalira kad priključite modem na računar pošaljite poruku sadržine 1GB na 1467.


Mobilni Internet Libero M za 10,99 € mjesečno

Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon što potrošite 3GB 30GB brzina se smanjuje na 128 Kbps, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine: 1GB za 6,10 €.
Dokup je moguć SMS-om: iz programa koji se instalira kad priključite modem na računar pošaljite poruku sadržine 1GB na 1467.


Mobilni Internet Libero L za 19,99 € mjesečno

Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon potrošenih 10GB 100GB brzina se smanjuje na 128 Kbps, uz mogućnost dokupa brzine: 5GB za 9,15 €.
Dokup je moguć SMS-om: iz programa koji se instalira kad priključite modem na računar pošaljite poruku sadržine 5GB na 1467.


Mobilni Internet Libero XL za 30,99 € mjesečno

Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon potrošenih 25GB 250GB brzina se smanjuje na 128 Kbps, uz mogućnost dokupa brzine: 5GB za 9,15 €.
Dokup je moguć SMS-om: iz programa koji se instalira kad priključite modem na računar pošaljite poruku sadržine 5GB na 1467.Cijene su sa PDV-om i date su sa primjenom matematičkog pravila zaokruživanja.
Promo ponuda “10 puta više” važi u promotivnom periodu do 28. 02. 2018.

Provjeri koji model modema uz ugovor dobijaš besplatno. Detalje pronađi na stranici Modemi za Mobilni Internet.

Posjeti T-Centar i ponesi index, potvrdu o redovnom studiranju i ličnu kartu.

Važno je znati...
Studentski popust važi 12 mjeseci od dana aktivacije paketa. Nakon tog perioda potrebno je u T-Centru priložiti potvrdu o redovnom studiranju i tada se popust produžava na još godinu. U suprotnom, pretplata se prebacuje na standarni iznos za taj paket po aktuelnom cjenovniku.

Uslove korišćenja možete pronaći ovdje.

Stranica je posljednji put ažurirana 20/03/2017