AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

TELEKOM ME
MOBILNA APLIKACIJA

Nova verzija aplikacije donosi unapređenja i novitete.
Besprekorno iskustvo korišćenja i potpuna kontrola svih Telekom servisa.
NOVO! Otvorili smo prodavnicu u samoj aplikaciji gdje možete kupovati sa specijalnim popustom od 5% na većinu uređaja iz ponude.

mob-app-telekom-me

Telekom ME aplikacija je vaš lični prostor gdje lako upravljate svim Telekom servisima. Brz uvid u potrošnju, informacije i podrška, najbrži kontakt sa našim agentima, aktivacija usluga, promjena tarife, plaćanje računa, pripejd dopuna, kupovina uređaja... Sve je tu, na jednom mjestu!

Pregled potrošnje u realnom vremenu

Zanima vas detaljna potrošnja? Na početnoj stranici imate sve informacije, i to u realnom vremenu! Broj u krugu prikazuje preostale minute / SMS / MB iz tarifnog paketa koji koristite, a ispod toga je izlistana potrošnja u tekućem mjesecu. Stanje na računu prikazuje se bez preplate.

Detaljnu potrošnju ćete vidjeti i za sve brojeve koje ste dodali u vašu aplikaciju, mobilne fiksne, takođe i za televiziju i internet. Klikom na bilo koji od prikaza, potrošnju ćete vidjeti još detaljnije.

Da biste osvježili podatke, povucite vrh ekrana prema dolje.

mob-app-telekom-me

Plaćanje računa jednim klikom

Platite račun bez odlaska u banku ili T-Centar, bez redova i čekanja, jednim klikom. Primijenjeni su najveći sigurnosni standardi plaćanja, pa u aplikaciji slobodno sačuvajte podatke o karticama da biste plaćali i dopunjavali pripejd račune sigurno, brzo i jednostavno.

Ako kroz aplikaciju račun platite na vrijeme, bićete nagrađeni – zavrtite točak, pokupite svoje poene i zamijenite ih za neku od ponuđenih nagrada. Zabavno je, a i isplati se.

mob-app-telekom-me

Prodavnica

Online kupovina nikad nije bila jednostavnija! Možeš ostvariti i eksluzivni popust od 5% za kupovinu određenih modela.

Kupovina je laka i brza, a dostava je besplatna.

mob-app-telekom-me

Pregled i statistika računa

Pogledajte detaljan pregled računa u posljednjih 6 mjeseci, kao i statistike potrošnje po mjesecima.

Račun možete download-ovati u pdf formatu...


mob-app-telekom-me

Upravljanje servisima

Pregled svih vaših Telekom servisa, sve na jednom mjestu! U aplikaciju možete dodati i Telekom servis člana porodice, radi jednostavnijeg upravljanja. Nakon potvrde dodavanja osvježite "Početnu" stranu i – servis je u aplikaciji.

Pregledajte detalje i potrošnju servisa (potrošeno/ukupno), uporedite trenutni tarifni plan sa sličnim u ponudi i, ako želite, promijenite ga. Provjerite status i aktivirajte dodatne opcije, mijenjajte lozinke, konfigurišite internet na mobilnom uređaju.

mob-app-telekom-me

Pregled potrošnje u realnom vremenu

Zanima vas detaljna potrošnja? Na početnoj stranici imate sve informacije, i to u realnom vremenu! Broj u krugu prikazuje preostale minute / SMS / MB iz tarifnog paketa koji koristite, a ispod toga je izlistana potrošnja u tekućem mjesecu.

Stanje na računu prikazuje se bez preplate. Detaljnu potrošnju ćete vidjeti i za sve brojeve koje ste dodali u vašu aplikaciju, mobilne fiksne, takođe i za televiziju i internet. Klikom na bilo koji od prikaza, potrošnju ćete vidjeti još detaljnije.

Da biste osvježili podatke, povucite vrh ekrana prema dolje.

mob-app-telekom-me

VODIČ KROZ APLIKACIJU

Aplikacija je laka za snalaženje; ipak smo pripremili tutorijal koji vas vodi kroz praktične korake – u dobrom ritmu!

KORISNICI SU REKLI

mob-app-telekom-me

44,601 preuzimanja

Preuzmi i ti ovdje.

mob-app-telekom-me

11,691 preuzimanja

Preuzmi i ti ovdje.

Uslove korišćenja možete pronaći ovdje.

Uslove i pravila korišćenja nagradnog programa Moj točak možete pronaći ovdje.