AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

MAX postpejd

Dužina trajanja ugovora

i

Viber&WhatsApp

Sa 5 GB interneta mjesečno za korišćenje aplikacija Viber i WhatsApp bezbrižno ste u kontaktu!

0,90 € mjesečno

Društvene mreže

5 GB interneta mjesečno za Facebook, Twitter, Messenger, Viber i WhatsApp - i nikada nećete propustiti dešavanja na društvenim mrežama!

1,90 € mjesečno

HBO GO

HBO GO je onlajn video streaming usluga koja vam omogućava neograničen pristup velikoj bazi filmova, najnovijih serija, svih sezona kultnih HBO serija, dokumentaraca i crtaća.

5,99 € mjesečno

Kada aktivirate dodatak, on ostaje aktivan (iz mjeseca u mjesec) sve dok ga sami ne deaktivirate.

Digitalni dodaci su dostupni uz sve postpejd tarifne pakete; ne važe samo za postpejd brojeve koji imaju internet sa smanjenjem brzine. Neiskorišćeni sadržaj se ne prenosi u sljedeći mjesec. U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj i pretplata proporcionalni su broju dana korišćenja dodatka.
Ako se protok podataka iz dodatka potroši prije kraja mjeseca, za dalji internet saobraćaj primjenjuje se politika tarifnog paketa koji korisnik koristi.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od starih Internet opcija (koje nijesu u aktuelnoj ponudi), neće moći aktivirati dodatak dok prethodno ne deaktivira Internet opciju. U tom slučaju neće je moći aktivirati ponovo jer stare opcije nisu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu Internet opciju iz ranije ponude, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Za sve koji baš vole internet! Odaberite neku od naših Internet opcija i opušteno budite online.

Opcija 250 MB 1,90 € mjesečno
Opcija 1 GB 3,90 € mjesečno
Opcija 3 GB 5,90 € mjesečno
Opcija 5 GB 7,90 € mjesečno
Opcija 10 GB 11,90 € mjesečno

Nakon što je aktivirate, opcija ostaje aktivna dok je sami ne deaktivirate. Tako svakog mjeseca imate dodatni protok podataka i ne morate brinuti da ćete ostati bez interneta na svom mobilnom uređaju.

Internet opcije su dostupne su uz sve postpejd tarifne pakete; ne važe samo za postpejd brojeve koji su dio paketa Magenta 1. Internet saobraćaj se blokira nakon potrošenog interneta, tako da nema neželjene potrošnje.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od ranijih Internet opcija, neće moći da aktivira nove opcije dok prethodno ne deaktivira staru Internet opciju. Ako pređe na nove opcije, više neće moći aktivirati stare koje, sa startom novih opcija, više nijesu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu Internet opciju iz ranije ponude, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Paralelno sa Internet opcijom, korisnik može aktivirati i digitalni dodatak. U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj opcije i cijena proporcionalni su broju dana korišćenja opcije. Neiskorišćeni protok podataka ne prenosi se u sljedeći mjesec.


INTERNET DOKUP

Dostupno uz Internet opcije! Za sve one kojima je gigabajta uvijek malo. Ako nekad pretjerate sa online aktivnostima i potrošite internet spakovan u paket i opciju, možete dokupiti internet da premostite do kraja mjeseca.

Dokup 1 GB 1,95 €
Dokup 5 GB 4,95 €

Internet saobraćaj se blokira nakon potrošenog dokupa, tako da nema neželjene internet potrošnje. Dokup važi do kraja obračunskog perioda; ako nije potrošen do kraja mjeseca, tada se deaktivira. Neiskorišćeni protok podataka ne prenosi se u sljedeći mjesec.

Za sve one kojima su dodatni gigabajti potrebni samo ponekad! Opcija se naplaćuje prilikom aktivacije, a protok podataka uključen u opciju možete koristiti 30 dana od dana aktivacije.

Opcija 250 MB jednokratno 2,40 € mjesečno
Opcija 1 GB jednokratno 4,40 € mjesečno

Jednokratne internet opcije dostupne su uz sve postpejd tarifne pakete; ne važe samo za postpejd brojeve koji imaju internet sa smanjenjem brzine. Nakon potrošenog sadržaja jednokratne opcije, za dalji internet saobraćaj primjenjuje se politika tarifnog paketa koji korisnik koristi.

Sve varijacije su moguće. Izaberite opcije za sebe i pojačajte svoju Max tarifu.
Opcije je potrebno aktivirati. Ostaju aktivne dok ih sami ne deaktivirate.

100 MINUTA
ka svim mrežama

Ove minute trošite na pozive ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori.

3,97 €mjesečno

Način aktivacije i provjera stanja

1000 SMS-ova
ka svim mrežama

Ove minute trošite na pozive ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori.

3,97 €mjesečno

Način aktivacije i provjera stanja

Omiljeni broj
 

Besplatni pozivi i SMS u oba smjera! Ove brojeve birate iz Telekom mobilne ili fiksne mreže. Možete aktivirati do 3 omiljena broja, a jednom mjesečno ih možete mijenjati. Za one koje najviše volite!

Način aktivacije i provjera stanja

Limit internet potrošnje u romingu

Ne želite da koristite internet u romingu? Aktivirajte ovu opciju i bezbrižni ste.

0,92 €mjesečno

Način aktivacije i provjera stanja

Telekom WI-Fi

Neograničeni pristup Telekom Wi-Fi mreži širom Crne Gore. Više informacija ovdje.

Način aktivacije i provjera stanja

Praktični detalji

Sadržaj Max tarifnih paketa i dodatnih opcija koristi se u nacionalnom saobraćaju; ne važi ka specijalnim brojevima. Minuti ka svim mrežama odnose se na sve mobilne i fiksne mreže u Crnoj Gori, uključujući i Telekom mobilnu i fiksnu mrežu. Minuti u mreži su na raspolaganju nakon potrošenih minuta ka svim mrežama. Na neograničene pozive i poruke primjenjuje se politika fer korišćenja: 5000 minuta/poruka.

Cijena u nacionalnom saobraćaju van paketa: SMS 3,05 centa, minut 18 centi. Tarifni intervali: 60 sekundi za pozive, 100 KB za internet. Ostale cijene prema zvaničnom postpejd cjenovniku.

Sadržaj tarifnih paketa/opcija i pretplate proporcionalne su broju dana korišćenja u prvom i posljednjem mjesecu. Cijene su sa PDV-om.

Omiljeni brojevi se biraju iz Telekom mreže i važe za pozive i poruke u oba smjera. Način aktivacije pogledajte u sekciji Dodatne opcije / Ostale opcije / Omiljeni brojevi.

Limit potrošnje
Lako možete postaviti limit mjesečne potrošnje, a mijenjati ga možete i SMS-om. Detalje pogledajte ovdje.

Povoljnosti u romingu. Putujte i slobodno razgovarajte!

Uslovi korišćenja - postpejd paket
Uslovi korišćenja – opcije