AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU
MagentaJEDAN je porodična stvar

Internet

Brzina i kvalitet bez kompromisa, bilo da ste kod kuće ili u pokretu!

Opširnije

Telefonija

Mobilna i fiksna. Neograničeni pozivi u Telekom mreži...

Opširnije

Extra TV

180 kanala u paketu Magenta 1 XL. Najbolje snimanje. Dodatne funkcije.

Opširnije

Paketi više nijesu u aktuelnoj ponudi od maja 2018. Aktuelnu ponudu pogledajte ovdje.

Paketi

Mobilna mreža
Prvo se troše minuti ka svim mrežama, a zatim minuti u mreži.
*Primjenjuje se politika fer korišćenja: 5000 minuta u mreži.
Prepaid dopune: početkom svakog mjeseca odabrani pripejd brojevi biće dopunjavani sa 2 €. Korisnici će dobiti SMS obavještenje o dopuni. Izaberite sami brojeve na koje vam šaljemo dopunu: nove, stare, prenesene. Sve varijante su moguće.
**Internet bez nepredviđenih troškova: nakon potrošene količine podataka uključene u paket blokira se pristup internetu. Ako želite da nastavite surfovanje, u ponudi su posebne Internet opcije za korisnike paketa Magenta 1.

Fiksna mreža
***Maksimalno trajanje svakog pojedinačnog netarifiranog poziva ka Telekom fiksnoj mreži je 60 minuta; nakon isteka prvog sata minuti razgovora posebno se obračunavaju i naplaćuju prema cjenovniku Standard paketa.
****Važi dok traju zalihe.

Provjera stanja
U svakom trenutku možete provjeriti stanje na računu, kao i status minuta / SMS-ova / GB po punoj brzini, uključenih u paket: pošaljite poruku sadržine RACUN na broj 1467.

Dodatne opcije – dodatne mogućnosti
Sve dodatne opcije dostupne uz Max tarifu možete aktivirati standardno.

Korisnici ranijih paketa opis paketa mogu vidjeti ovdje.Samo za postpejd brojeve uključene u Magenta 1 paket! Kada aktivirate opciju, ona ostaje aktivna (iz mjeseca u mjesec) sve dok je sami ne deaktivirate.

Magenta 1 opcija 1 GB
1,95 € mjesečno
Magenta 1 opcija 5 GB 3,95 € mjesečno

Paketi Magenta 1 iz aktuelne ponude: nakon potrošenog protoka iz Internet opcije, dalja internet potrošnja se limitira. Za stare Magenta 1 pakete važi smanjenje brzine interneta nakon potrošenog protoka uračunatog u paket/opciju, tako da nema neželjenih internet troškova.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od ranijih Internet opcija, neće moći da aktivira nove opcije dok prethodno ne deaktivira staru Internet opciju. Ako pređe na nove opcije, više neće moći aktivirati stare koje, sa startom novih opcija, više nijesu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu staru Internet opciju, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Paralelno sa Internet opcijom, korisnik može aktivirati i digitalni dodatak. Takođe, dostupne su i jednokratne Internet opcije.

U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj opcije i cijena proporcionalni su broju dana korišćenja opcije. Neiskorišćeni protok podataka ne prebacuje se u sljedeći mjesec.


Za korisnike prethodne verzije paketa Magenta 1 – opis paketa ovdje.

HIBRIDNI PRISTUP INTERNETU: ADSL + 4G
UNAPREĐUJE INTERNET ISKUSTVO KOMBINUJUĆI ADSL SA 4G MOBILNIM INTERNETOM

Nova tehnologija kombinuje kapacitete fiksne i mobilne pristupne mreže, a efekat je povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Dostupna je korisnicima paketa Magenta 1 L i Magenta 1 XL koji imaju servise bazirane na bakru (ADSL) i žive u zoni 4G pokrivenosti, a žele da imaju brzi internet. Detalje možete pogledati ovdje.

Aktivirajte svoj paket Magenta 1 u T-Centru, online ili nas pozovite na 1500. Obavijestićemo vas SMS-om kad paket bude aktiviran; od tog momenta koristite povoljnosti paketa.

Još jedna dobra vijest za kraj...
Besplatna oprema i instalacija u toku promotivnog perioda.

Magenta 1 je paket koji objedinjuje servise mobilne telefonije, fiksnu telefoniju, televiziju i internet.

Da, u ponudi su dva paketa – sve detalje pogledajte ovdje

Ugovor za odabrani paket Magenta 1 se potpisuje na 24 mjeseca.

Paket je namijenjen fizičkim licima. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem Extra TV-a, u WebShopu, pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Obrada zahtjeva traži određeno vrijeme. U svakom slučaju, korisnik će dobiti SMS obavještenje koje potvrđuje aktivaciju paketa. Od tog momenta koristi njegove povoljnosti.

Da, Magenta 1 uključuje sve usluge – jednu pretplatu i jedan račun.
Korisna informacija: ako naš postojeći postpaid aktivira Magentu u toku mjeseca, za taj mjesec će dobiti dva računa. Korisnik je u obavezi da izmiri oba računa; od sljedećeg mjeseca dobijaće jedan račun za paket Magenta 1.

Slanjem poruke RACUN na broj 1467 korisnik dobija informaciju o statusu mobilne mreže (koliko minuta, SMS-ova i GB iz paketa je preostalo i potrošnja preko paketa) i o prethodnom dugu za sve servise uključene u paket Magenta 1. Status servisa fiksne mreže može se provjeriti pozivom na 1500 ili u T-Centru.

Nema prepreka, svi naši korisnici servisa fiksne mreže mogu odmah aktivirati paket Magenta 1. U slučaju da su koristili povoljnosti neke ranije promotivne ponude, prelaskom na Magentu te povoljnosti prestaju da važe.

Da, ukoliko zadovoljavaju uslove kupovine na rate. To se može provjeriti prilikom kupovine u WebShop-u, u T-Centru ili pozivom na 1500. Posjetite nas ili nas pozovite, zajedno ćemo naći model koji odgovara vama.

Da, naravo, sve dodatne opcije i paketi su otvoreni za aktivaciju.

Da, pod istim uslovima koji važe za sve korisnike Extra TV-a.
Detalje pogledajte ovdje.

Hibridni pristup internetu se nudi isključivo kroz Magentu 1 (L i XL paketi) i radi po prinicipu kombinovanja ADSL i 4G interneta. Biće koristan korisnicima koji žele brži internet, a nijesu u zoni pokrivenoj optikom. Uslov je da imaju 4G pristup.
Prijavite se, a mi ćemo procijeniti situaciju na terenu i pronaći najbolje rješenje za vas.

U paketu Magenta 1 imaćete sve – ako želite da pređete u našu mrežu, možete zadržati i svoj stari broj. Najprije odradite prenos broja, a onda se prijavite za aktivaciju izabranog paketa Magenta 1. Vise informacija ovdje.

Magenta 1 uključuje sve usluge: mobilnu telefoniju, fiksnu telefoniju, televiziju i internet. Korisnik ne može raskidati pojedinačne servise Magenta 1 paketa.

Ako korisnik nije pod ugovornom obavezom, bilo za uređaj ili servisne povoljnosti, dovoljno je da plati račun za prethodni mjesec i podnese zahtjev za aktivaciju paketa Magenta 1. Kada je ugovor u pitanju, situacije su različite:

- Telefon na rate: aktivacija Magente nije moguća ukoliko korisnik otplaćuje uređaj na rate.

- Telefon po povlašćenoj cijeni: aktivacija Magente je moguća nakon isteka polovine perioda na koji je ugovor potpisan. Ukoliko se korisnik kupoprodajnim ugovorom za uređaj po povlašćenim cijenama obavezao na korišćenje i plaćanje Internet opcije, u obavezi je da Internet opciju koristi I plaća do isteka kupoprodajnog ugovora i nakon prelaska na Magentu 1.

- Servisne povoljnosti: aktivacija Magente je moguća nakon isteka perioda na koji je ugovor potpisan.