AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU


HIBRIDNI PRISTUP INTERNETU: ADSL + 4G
UNAPREĐUJE INTERNET ISKUSTVO KOMBINUJUĆI ADSL SA 4G MOBILNIM INTERNETOM


Nova tehnologija kombinuje kapacitete fiksne i mobilne pristupne mreže, a efekat je povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Dostupna je korisnicima Extra Duo i Magenta 1 M, L i XL paketa koji imaju servise bazirane na bakru (ADSL) i žive u zoni 4G pokrivenosti, a žele da imaju brzi internet.


Prednosti hibrida:

  • Veća brzina! Dobija se dodatnih 200 GB sa brzinom downloada do 20 Mbps za pristup internetu i povećanje brzine uploada do 10 Mbps.
  • Veća stabilnost interneta! U slučaju prekida ADSL veze, pristup internetu je moguć preko mobilne konekcije. Preusmjeravanje saobraćaja između fiksne i mobilne pristupne mreže je automatsko, tako da nema prekida internet veze.
  • Jednostavna instalacija, bez dodatnih radova.


Kome je namijenjen hibrid?
Ova tehnologija namijenjena je korisnicima kod kojih ne postoje tehničke mogućnosti za uvođenje optike, a žele velike brzine; takođe i onima koji imaju problema sa postojećim ADSL-om, uz uslov da imaju 4G pristup.


Šta je sve potrebno?
Korisnik dobija hibridni ruter i DATA karticu koji omogućavaju dodatnu brzinu do 20 Mbps (download) i do 10 Mbps (upload) za 200 GB dodatnog saobraćaja (uz brzinu koja važi za odabrani Magenta 1 L ili XL paket). DATA SIM se može koristiti isključivo za ovaj uređaj.


Šta nakon što se potroši hibridni internet?
Nakon potrošenih 200 GB, 4G internet se gasi i koristi se ADSL internet (200 GB kod mobilne konekcije se troši u situacijama kada su potrebne veće brzine za veće fajlove, kao podrška ADSL konekciji).


Kako korisnik može saznati da li je u 4G zoni?
4G internet je osnovni preduslov za korišćenje hibrida. Informaciju o tome da li živi u oblasti 4G pokrivenosti korisnik može dobiti prilikom kontakta sa agentima prodaje Crnogorskog Telekoma, po broju fiksnog telefona.


Uputstvo za podešavanje uređaja Huawei HA35-11

Webshop
login