AKTIVIRAJ MONSTER OPCIJU
I NA POKLON DOBIJAŠ STRAVA TORBICU

DIGITALNI DODACI I INTERNET OPCIJE

Za internet zavisnike, još više GB-a!
Sada i nove varijante – digitalni dodaci za vaše omiljene aplikacije.

PRVIH MJESEC BESPLATNO

PROMOTIVNO! Prva aktivacija digitalnog dodatka i prva aktivacija Internet opcije besplatni su 30 dana od aktivacije. Nakon toga, u sljedećem mjesecu, sadržaj opcije / dodatka i cijena proporcionalni su broju dana do kraja obračunskog perioda.

Kada aktivirate dodatak, on ostaje aktivan (iz mjeseca u mjesec) sve dok ga sami ne deaktivirate.

Neiskorišćeni sadržaj se ne prenosi u sljedeći mjesec. U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj i pretplata proporcionalni su broju dana korišćenja dodatka.
Ako se protok podataka iz dodatka potroši prije kraja mjeseca, za dalji internet saobraćaj primjenjuje se politika tarifnog paketa koji korisnik koristi.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od starih Internet opcija (koje nijesu u aktuelnoj ponudi), neće moći aktivirati dodatak dok prethodno ne deaktivira Internet opciju. U tom slučaju neće je moći aktivirati ponovo jer stare opcije nisu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu Internet opciju iz ranije ponude, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Za sve koji baš vole internet! Odaberite neku od naših Internet opcija i opušteno budite online.

Opcija 250 MB 1,90 € mjesečno
Opcija 1 GB 3,90 € mjesečno
Opcija 3 GB 5,90 € mjesečno
Opcija 5 GB 7,90 € mjesečno
Opcija 10 GB 11,90 € mjesečno

Nakon što je aktivirate, opcija ostaje aktivna dok je sami ne deaktivirate. Tako svakog mjeseca imate dodatni protok podataka i ne morate brinuti da ćete ostati bez interneta na svom mobilnom uređaju.

Internet opcije su dostupne su uz sve postpejd tarifne pakete; ne važe samo za postpejd brojeve koji su dio paketa Magenta 1. Internet saobraćaj se blokira nakon potrošenog interneta, tako da nema neželjene potrošnje.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od ranijih Internet opcija, neće moći da aktivira nove opcije dok prethodno ne deaktivira staru Internet opciju. Ako pređe na nove opcije, više neće moći aktivirati stare koje, sa startom novih opcija, više nijesu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu Internt opciju iz ranije ponude, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Paralelno sa Internet opcijom, korisnik može aktivirati i digitalni dodatak. U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj opcije i cijena proporcionalni su broju dana korišćenja opcije. Neiskorišćeni protok podataka ne prenosi se u sljedeći mjesec.


INTERNET DOKUP

Dostupno uz Internet opcije! Za sve one kojima je gigabajta uvijek malo. Ako nekad pretjerate sa online aktivnostima i potrošite internet spakovan u paket i opciju, možete dokupiti internet da premostite do kraja mjeseca.

Dokup 1 GB 1,95 €
Dokup 5 GB 4,95 €

Internet saobraćaj se blokira nakon potrošenog dokupa, tako da nema neželjene internet potrošnje. Dokup važi do kraja obračunskog perioda; ako nije potrošen do kraja mjeseca, tada se deaktivira. Neiskorišćeni protok podataka ne prenosi se u sljedeći mjesec.

Promotivna ponuda ne važi za jednokratne opcije.

Za sve one kojima su dodatni gigabajti potrebni samo ponekad! Opcija se naplaćuje prilikom aktivacije, a protok podataka uključen u opciju možete koristiti 30 dana od dana aktivacije.

Opcija 250 MB jednokratno
2,40 € 
Opcija 1 GB jednokratno 4,40 € 

Jednokratne internet opcije dostupne su uz sve postpejd tarifne pakete; ne važe samo za postpejd brojeve koji imaju internet sa smanjenjem brzine. Nakon potrošenog sadržaja jednokratne opcije, za dalji internet saobraćaj primjenjuje se politika tarifnog paketa koji korisnik koristi.

Samo za postpejd brojeve uključene u Magenta 1 paket! Kada aktivirate opciju, ona ostaje aktivna (iz mjeseca u mjesec) sve dok je sami ne deaktivirate.

Magenta 1 opcija 1 GB
1,95 € mjesečno
Magenta 1 opcija 5 GB 3,95 € mjesečno

Paketi Magenta 1 iz aktuelne ponude: nakon potrošenog protoka iz Internet opcije, dalja internet potrošnja se limitira. Za stare Magenta 1 pakete važi smanjenje brzine interneta nakon potrošenog protoka uračunatog u paket/opciju, tako da nema neželjenih internet troškova.

Ukoliko korisnik ima aktivnu neku od ranijih Internet opcija, neće moći da aktivira nove opcije dok prethodno ne deaktivira staru Internet opciju. Ako pređe na nove opcije, više neće moći aktivirati stare koje, sa startom novih opcija, više nijesu u aktuelnoj ponudi. Korisnicima koji imaju aktivnu staru Internet opciju, opcija ostaje aktivna sve dok je sami ne deaktiviraju.

Paralelno sa Internet opcijom, korisnik može aktivirati i digitalni dodatak. Takođe, dostupne su i jednokratne Internet opcije.

U mjesecu aktivacije / deaktivacije, sadržaj opcije i cijena proporcionalni su broju dana korišćenja opcije. Neiskorišćeni protok podataka ne prenosi se u sljedeći mjesec.