Crnogorski Telekom :: Internet na mobilnom telefonu
 • Privatni korisnici
 • Poslovni korisnici
 • O Kompaniji
Pretraži dalje

Internet opcije

Saznajte sve u hodu uz Internet na mobilnom telefonu. Uživajte u kvalitetnoj Internet vezi preko svog mobilnog telefona. Sa lakoćom surfujete Internetom, razmjenjujete e-mailove, downloadujete gdje god se nalazili.

Izaberite svoju opciju:

Internet & SMS Unlimited 

 • neograničen pristup Internetu sa vašeg mobilnog telefona
 • neograničene poruke prema mrežama u Crnoj Gori i Srbiji

Sve za 15 € mjesečno!

Za aktivaciju opcije pošaljite poruku sadržine OP INTERNET UN na broj 1467.
Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon što potrošite 3GB brzina se smanjuje, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine protoka 5GB za 9.15 €.

Internet 5

Neograničen pristup Internetu za 5 € mjesečno: nakon potrošenog 1 GB brzina se smanjuje, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine, 5GB za 9.15 €. Dokup je moguć SMS-om, pošaljite poruku DOKUP na 1467.

Za aktivaciju opcije pošaljite poruku sadržine OP INTERNET 5 na broj 1467.

Internet opcije možete aktivirati i

 • pozivom Kontakt centra na 1500 za fizička lica ili Biznis kontakt centra na 1515 za pravna lica ili
 • podnošenjem zahtjeva u T-Centru ili kod T-Mobile partnera i u Biznis centru za poslovne korisnike.

U mjesecu aktivacije količina podataka ili smanjenje brzine, kao i pretplata obračunavaju se proporcionalno broju dana korišćenja.

Da provjerite stanje na računu posalji poruku sadržine OP INTERNET INFO na 1467.

Opcije ostaju aktivirane dok ih sami ne deaktivirate. Za deaktivaciju Internet opcija šaljete poruku sadržine OP INTERNET ODJAVA na 1467.

Opcije ne uključuju saobraćaj ostvaren u romingu, već se protok ostvaren u romingu naplaćuje odvojeno, prema važećim cijenama za roaming utvrdjenim službenim cjenovnikom T-Mobile-a.

Data tarifa
Ukoliko ne koristite Internet opcije, Internet pristup obračunavaće vam se po standardnoj Data tarifi.

Data tarifa
mjesečna pretplata
bez PDV-a sa PDV-om
GPRS sa 100 KB prenešenih podataka bez pretplate 0.04 € 0.05 €

Obračunska jedinica je 100 KB.

web’n’walk portal: www.t-mobile.me/wnw/

Za brzo i jednostavno pretraživanje Internet sadržaja. Najbrži način da skinete svoje omiljene sadržaje, razmijenite video klipove...

Zabava koja inspiriše! Posjetite web’n’walk portal i otkrijte svijet informacija, servisa i zabavnih sadržaja, sve na jednom mjestu, u vašem mobilnom telefonu. Downloadujte igrice, melodije i slike kad god to poželite, prelistajte najposjećenije Internet strane, uživajte u ekskluzivnoj mogućnosti gledanja Mobilne televizije, postavljajte video klipove putem VidUP-a i razmjenjujte ih sa drugima. I još mnogo toga...

Jedan klik i čitav jedan svijet čeka vas na www.t-mobile.me/wnw/

Ukoliko kupite T-Mobile telefon koji podržava Internet ova stranica će biti podešena kao početna Internet stranica. Ako imate telefon koji nije kupljen u našoj akciji, naknadno podešavanje www.t-mobile.me/wnw stranice kao početne možete dobiti pozivom na 1500.

Naravno, ovoj stranici mogu pristupati svi T-Mobile korisnici (prepaid i postpaid). Dovoljno je da imaju neki od telefona koji podržavaju pretraživanje po Internetu. Za korišćenje ove usluge pogodni su svi telefoni koji imaju integrisan neki od Internet browsera: Symbian S60, Opera Mobile/Mini i Internet Explorer. Korišćenje portala se ne naplaćuje dodatno; plaćate samo korišćenje Interneta na mobilnom telefonu.

Uslovi korišćenja

Internet opcije namijenjene su svim postpaid korisnicima, fizičkim i pravnim licima.

Ako korisnik kupi telefon po povlašćenim uslovima, uz tarifni paket Smart ili Smart Team i potpisivanje odgovarajućeg ugovora i uz to aktivira Internet opciju, dobija dodatni popust na cijenu telefona (detalji u ’’Uslovima korišćenja’’).

Uslovi korišćenja

Korišćenje interneta u romingu
Bez neželjene potrošnje. Bez nepotrebnih troškova.

Može se desiti da vaš mobilni telefon koristi internet, a da vi toga nijeste svjesni. Razlozi mogu biti različiti: korišćenje email-a, programa za komunikaciju u realnom vremenu, slanje i primanje MMS-ova, automatsko ažuriranje (update) programa/aplikacija.

Bilo kako bilo, ostvareni saobraćaj kojeg nijeste svjesni se tarifira i naplaćuje. Ukoliko ste van granica Crne Gore, saobraćaj u romingu se obračunava po cijenama operatora čiju mrežu koristite. To bi mogao biti razlog što je vaš račun znatno veći od očekivanog.

Lako možete stvar držati pod kontrolom i spriječiti da vaš telefon proizvodi neželjeni internet saobraćaj – dovoljno je obratiti pažnju na neka podešavanja.
Pogledajte Vodič za bezbjednu upotrebu.

Stranica je posljednji put ažurirana 07/07/2013

Korisnički servis

Kontakt centar: 1500
Kontaktirajte nas

Besplatni brojevi

 • Policija - 122
 • Vatrogasna služba - 123
 • Hitna pomoć - 124
 • Međunarodni broj za hitne pozive - 112
 • MUP - 19819

WebShop

webshop 01

Sve vam je nadohvat ruke!

Osjetite pogodnost i udobnost online kupovine. Isporuka je brza i efikasna - na vašu kućnu adresu!

Posjeti WebShop

webmax